Eladó Családi ház, Tatabánya

#7301233

Eladó Családi ház

36.99 millió Ft

Tatabánya Alsógalla
Alapterület:
151 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
582 m2
Gázkazán
Udvari
Részben bútorozott
Hátsókert
1
Összkomfort
CC
Optikai
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Tatabánya Alsógallán eladó családi ház

Tatabánya Alsógallán 582nm-es telken 151nm-es családi ház Eladó! Egy polgári stílusban épült három külön bejáratú lakrésszel, több generáció együttélésére, befektetőknek, albérlet kiadására is alkalmas. A telek körbekerített, az udvaron egy 35 nm-es különálló garázs, filagória, melléképület található.
A ház az utóbbi években részleges felújításon esett át: burkolatokat cseréltek, villany és víz vezetékek lettek kicserélve, a tetőszerkezet cseréje is megtörtént, kondenzációs gázkazán került beszerelésre, a ház 10cm szigetelést kapott.
Kiváló lehetőség befektetésre, hiszen 3 különálló lakrész lett kialakítva, ami könnyedén kiadható és jó megtérülést lehet elérni.
A Gerecse és a Vértes közötti völgyben fekszik, a fővárostól 55 kilométerre. Több jelentősebb kulturális intézmény található a városban, rendszeresen rendeznek kulturális és szórakoztató rendezvényeket, és számos sportegyesület is található a városban, így kikapcsolódási lehetőséget biztosítva ideális az egész család számára !
Kiváló infrastruktúrával rendelkezik, közelben található kormányhivatal, Lidl, Penny, Spar, Müller, pár perces sétával iskola, óvoda is elérhető.
További kérdésekkel vagy a megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!Amennyiben az Ön terveiben is egy ilyen ingatlan szerepel, akkor hívjon! Tel.:06704534368
Irányár, Kérem, tegyen ajánlatot!
Azonosító:101442
Teljes körű hitelügyintézés - előminősítéssel! Biztosításkötés - 23 biztosító ajánlataiból! Ügyvéd - közjegyző - értékbecslés - energetikai tanúsítvány - költöztető cég - földmérő - építtető - iparos szakemberek ajánlásával!

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Sorház